Canvas | 100ste aflevering van Fans of Flanders

Canvas | 100ste aflevering van Fans of Flanders

op zondag 22 maart op Canvas

Met Fans of Flanders wil de VRT Vlaanderen tonen aan de expatgemeenschap in Vlaanderen en Brussel. En omgekeerd. Het initiatief startte in 2012 en nu zondag is de honderdste aflevering van Fans of Flanders een feit. Het programma heeft ondertussen zijn nut bewezen. Expats die in onze regio vertoeven, kunnen alvast niet meer spreken over Vlaanderen als onbekend terrein. Fans of Flanders 100: zondag 22 maart om 20.15 u. op Canvas.

 

Fans of Flanders koestert meer dan ooit de ambitie om expats en ‘lucky natives’ wegwijs te maken in Vlaanderen. Het programma blijft dan ook trouw aan zijn baseline ‘Meet Flanders in all its wonderful quirkiness’. Het biedt relevante actualiteit en een brede kijk op diverse aspecten van het leven in Vlaanderen zoals cultuur, taal, toerisme, humor, economie, lifestyle, sport en levensgewoonten.

Wat kunnen we verwachten van de honderdste aflevering? Chris Dusauchoit legt met ‘kwakkelen’ zijn honderdste woord uit in Wablief, Leonardo De Souza uit Brazillië zingt vlekkeloos in het Nederlands (dankzij Wablief?) en Nigel Williams geeft weer zijn draai aan de actualiteit in Spotted.

En over actualiteit gesproken: 1 op 5 Vlaamse voetgangers negeert het rode licht. Of dat nieuws waar is, test Fans of Flanders in Flemish Habits!  Bekijk het filmpje alvast via onderstaande link.

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
02 741 51 63
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos