Canvas I Vincent Verelst en Katelijne Boon presenteren Elisabeth Live

Canvas I Vincent Verelst en Katelijne Boon presenteren Elisabeth Live

Elisabeth Live vanaf 25 mei op Canvas en Canvas+

Naar goede gewoonte volgt de VRT de Koningin Elisabethwedstrijd op de voet, zowel op radio en tv als online. Klara, Cobra.be, Canvas en Canvas+ slaan de handen in elkaar om de luisteraar, surfer en kijker mee te laten genieten. Dit jaar staat de viool in het middelpunt van de  muzikale belangstelling. Twaalf jonge top-violisten geven het allerbeste van zichzelf. Bloed, zweet en tranen. Vallen en opstaan. De perfectie proberen te benaderen. Voor een bijzonder kritisch publiek. Maar met grandeur en passie op alle vlakken.

Nieuwe presentator Elisabeth Live

Elisbeth Live is een avondvullend totaalprogramma dat verslag combineert met een gevarieerde talkshow. Het is een fris, eigentijds en toegankelijk programma over en rond de wedstrijd, de finalisten en hun prestaties, met een link naar andere muzikale genres, een scheutje human interest, een verrassende programmajury, een jongerenpanel en alles wat een mens maar zou willen weten over violen en violisten. Twee presentatoren leiden dit alles in goede banen: gastvrouw van dienst is Katelijne Boon. Deze Klara-presentatrice is voor cultuurminnend Vlaanderen geen onbekende meer. Ze voelt ze zich dan ook als een vis in het water tussen al deze musici. En heeft ook een grote en trouwe schare Twitter-volgers. Dit jaar staat Vincent Verelst aan haar zijde als gastheer. Want Thomas Vanderveken is op dat moment ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ aan het presenteren. Vincent is al sinds mensenheugenis één van de vaste Vlaanderen Vakantieland-schermgezichten. Maar hij is regelmatig te horen op Klara als cultuurreporter en studeerde - net als Thomas Vanderveken - piano aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Samen presenteerden ze jarenlang de Top 75 op Klara.

NIET VOOR PUBLICATIE : VINCENT VERELST EN KATELIJNE BOON ZIJN NOG NIET BESCHIKBAAR VOOR INTERVIEWS

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
02 741 51 63
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos