Skip to Content
Canvas zet muziekzomer in met Festivalkoorts

Canvas zet muziekzomer in met Festivalkoorts

Een vooruitblik op een zomer vol muziek – vanaf zondag 5 juni

Het festivalseizoen komt eraan en dan kan je maar best goed voorbereid zijn. Canvas helpt de muziekliefhebber daarbij met Festivalkoorts, een vierdelige reeks waarin telkens één artiest en één muziekkenner vooruitblikken naar de festivalzomer van 2016.

Ze stellen hun ideale parcours samen aan de hand van het ultieme festivaloverzicht op Canvas.be: van Pinkpop en Graspop in juni tot Into the Great White Open in september en daartussen tientallen andere festivals in alle maten en vormen, genres en stijlen. Naar welke festivals kijken ze uit? En welke concerten en artiesten zijn volgens hen 'Absoluut Niet Te Missen'?

De line-up van Festivalkoorts:

  • Zondag 5 juni: radiopresentator Ayco Duyster (Radio1) en mondharmonicaspeler Steven De bruyn (The Rythm Junks)
  • Zondag 12 juni: met rockfotograaf Alex Vanhee en de Nederlandse zangeres Eefje de Visser
  • Zondag 19 juni: Bart Peeters en Sara Yu Zeebroek (The Hong Kong Dong)
  • Zondag 26 juni: Flip Kowlier en radiomaker Koen Galle aka dj Kong (Studio Brussel, 22tracks).

Festivalkoorts: de eerste aflevering op zondag 5 juni om 21.45 u. op Canvas en canvas.be. De volgende afleveringen om 20.55 u.

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van de VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos