Bevergem - Klaar voor de start.

Bevergem - Klaar voor de start.

Vanaf woensdag 30 september

Op woensdag 30 september om 21.10 u. begint op Canvas de langverwachte reeks Bevergem, over een West-Vlaams dorp bevolkt door een raar allegaartje van vreemde vogels, gedreven door misplaatste ambitie en ijdelheid. Op zekere dag neemt stand-upcomedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe. Maar het contrast tussen hem en de Bevergemnaars kan niet groter zijn. 

  • In onderstaande trailer kan u alvast kennismaken met de kleurrijke inwoners van Bevergem.
  • Dat kan ook - in een interactieve mix van tekst, beeld en geluid - op canvas.be.  Op de site kan je verder, naargelang het verhaal vordert, alle afleveringen bekijken, tot 2 december.
  • De eerste afleveringen van de reeks zijn vanaf nu voor persvisie beschikbaar op het Persportaal van VRT Communicatie.
  • De volledige persmap vindt u via de link onderaan.

 

 

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van de VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos