Skip to Content
Ella Leyers wordt nieuwe sidekick in De Ideale Wereld

Ella Leyers wordt nieuwe sidekick in De Ideale Wereld

Vanaf dinsdag 14 januari

 

Na drie weken haast ondraaglijke afwezigheid keert De Ideale Wereld vanaf dinsdag 14 januari eindelijk terug op televisie.

Naast vertrouwde gezichten zoals presentator Jan Jaap Van der Wal, huisband Flip Kowlier en sidekicks Lukas Lelie, Bart Van Peer, Siska Schoeters, Sarah Vandeursen en Stijn Van de Voorde, komt er dit seizoen ook een gloednieuwe sidekick bij.

Actrice Ella Leyers komt de quota - en de redactie - versterken. Ze maakt op dinsdag 14 januari al meteen haar debuut, in een nu al haast legendarische aflevering met Jeroen Meus als centrale gast.

De Ideale Wereld: elke dinsdag en donderdag, omstreeks 22.00 u, op Canvas.

Jan Jaap en zijn maats kondigden de komst van Ella aan met een hip en eigentijds filmpje :  

 

 


 

Hieronder vindt u een downloadbare foto van de nieuwe DIW-sidekick :

Story image

 

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van de VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos