Muziekspecial : 20ste editie Humo's Rock Rally

Muziekspecial : 20ste editie Humo's Rock Rally

Vrijdag 8 april op Canvas en canvas.be

Op zondag 10 april vindt in de AB de finale plaats van de 20ste editie van Humo's Rock Rally.  Naar aanleiding van dat jubileum maakte Canvas een muziekspecial over de roemruchte tweejaarlijkse wedstrijd voor rockbands.

Daarin blikken vijf iconische ex-winnaars terug op bijna vier decennia Rock Rally : Stijn Meuris (Noordkaap), Joost Zweegers (Novastar), Mauro Pawlowski (Evil Superstars), Bent Van Looy (Das Pop) en Dave Martijn (Goose). Ze halen herinneringen op aan hun eigen Rock Rally-avontuur, maar vertellen ook over andere edities en deelnemers, en nemen ook de huidige lichting onder de loep

Stijn Meuris en Joost Zwegers volgen Humo's Rock Rally na al die jaren nog altijd op de voet. Ze rijden samen naar een preselectie van de huidige editie, in Genk, terwijl ze demo's beluisteren in de auto. Welke deelnemers kunnen hen bekoren? En welke kandidaten zakken niet door de mand, wanneer ze 15 minuten en drie nummers lang het beste van zichzelf geven op het podium, nog altijd dé plek waar het in Humo's Rock Rally moet gebeuren.

Humo's Rock Rally 1978-2016: vrijdag 8 april om 22.45 u. op Canvas en canvas.be

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van de VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos