Skip to Content
Muzikant Daan Stuyven en fotograaf Peter De Bruyne in documentaire De Nada

Muzikant Daan Stuyven en fotograaf Peter De Bruyne in documentaire De Nada

Een kruisbestuiving tussen beeld en muziek

Vanmorgen kondigde Daan Stuyven op Studio Brussel aan dat op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan een nieuwe documentaire voor Canvas. De Nada is een multidisciplinair project rond muzikant Daan Stuyven en fotograaf Peter De Bruyne. Cineaste Christina Vandekerckhove volgt de twee vrienden tijdens een reis door onvatbare Spaanse landschappen op zoek naar de plek die het niets benadert. Onderweg maakt Daan een soundtrack en Peter een fotografisch beeldverslag.

Het resultaat hiervan is te zien in de documentaire De Nada op zondag 4 oktober op Canvas en tijdens een slotevenement op woensdag 6 april 2016 in het Concertgebouw te Brugge waar de livemuziek van Daan en de geprojecteerde beelden van Peter mekaar versterken. De documentaire is ook in avant-première te zien in het Concertgebouw te Brugge op zondag 27 september.

Niet voor publicatie: Daan en Peter geven op dit moment nog geen interviews. De Nada wordt voorgesteld tijdens een persvoorstelling op woensdag 16 september. Voor meer info hierover: [email protected].

Over VRT CANVAS

VRT CANVAS is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. VRT CANVAS informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT CANVAS
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos