Olivier Goris, netmanager van Canvas, licht de zomerprogrammering toe.

Olivier Goris, netmanager van Canvas, licht de zomerprogrammering toe.

“Compromisloze straffe content”

Maandag 25 juni 2018 — Olivier Goris: "Het is een heel zware sportzomer, wat geweldig is voor sportfans. Zowel de tour als het WK voetbal kunnen sportfans volgen op Eén. Bij Canvas kijken we wat we als alternatief kunnen bieden."

"We doen dat enerzijds met klassiekers bij Cinema Canvas, een rondreizend filmfestival met twaalf  films en een event in vier steden. Voor de rest hebben we ook hele goede fictie. Zo gaan we beide seizoenen van Green Wing aanbieden op televisie en heel de zomer op VRT NU – een heerlijke komedieserie van vroeger die nog altijd fijn is om te zien. Daarnaast brengen we in augustus op veler verzoek het vierde seizoen van The Bridge en tonen we een verzameling Italiaanse zomerfilms, die goed passen in hartje zomer."

"In augustus brengen we op Canvas een gloednieuw sportevenement: de European Championships. Het event is gericht op sportliefhebbers en –kenners, dus past dit perfect bij Canvas."

"Daarnaast zenden we ook wat oudere titels uit, zoals Publiek geheim en je merkt dat dat zeer goed loopt. Deze reeks is nog altijd een geweldig plezier om te kijken."

Wat biedt Canvas nog meer deze zomer?

Je vindt alle informatie en het volledige interview met Olivier Goris via deze link http://www.canvas.be/maatschappij/de-zomer-van-canvas

 

(c) Cinema Paradiso
Cinema Canvas (c) VRT
Green Wing (c) rr
Olivier Goris (c) VRT
The Bridge (c)  Filmlance International/Carolina Romare<br/><br/><br/><br/>vanaf dinsdag 7 augustus <br/><br/><br/><br/>The Bridge<br/><br/>© Filmlance International/Carolina Romare