Skip to Content
Ontdek wie de 7 sidekicks van Otto-Jan Ham worden

Ontdek wie de 7 sidekicks van Otto-Jan Ham worden

Nieuw seizoen van De ideale wereld start op dinsdag 10 januari bij Canvas

Wetenschappers en trendwatchers zeggen allemaal hetzelfde: 2017 wordt een jaar met veel actualiteit. En laat dat nu net spek naar de bek van De Ideale Wereld zijn. Meer nog, uw favoriete duidingsprogramma heeft er zelfs zin in.

Zo wordt Otto-Jan vanaf nu in de studio bijgestaan door niet één maar zeven sidekicks (waarmee De Ideale Wereld zich als eerste televisieprogramma ook echt inzet voor meer werkgelegenheid).

 

Jelle de Beule en Sven de Leijer kent u, en ook Jan Jaap van der Wal en Liesa Naert zijn ondertussen deel van het meubilair geworden. Verder keert Jonas Geirnaert terug naar het oude nest en vervolledigen dj en hippe vogel Faisal Chatar en hoogleraar en net iets minder hippe vogel Jean Paul Van Bendegem de affiche. Deze zeven schuiven afwisselend aan in de studio bij Otto-Jan en diens centrale gast.

Die centrale gasten liegen er ook niet om. Maggie De Block, Tom Waes, Jan Jambon, Lize Spit, Mathieu van der Poel, … Het is dat namedroppen zo verschrikkelijk 2016 is, anders konden we nog wel een eindje doorgaan.

Trouwens, ook Sociaal Incapabele Michiel komt terug. En Luc Haekens. En de Gulden Hashtag. En de vermaarde Comedy Karaoke, waarin deze keer onder meer alle politieke partijen de draak steken met zichzelf. En nog een hoop nieuwe rubrieken. Echt.

U merkt het: van alle ellende die u in 2017 over u heen zal krijgen, zal De Ideale Wereld nog het meest meevallen!

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos