Panorama in de prijzen in Londen

Panorama in de prijzen in Londen

"De prijs van goedkoop eten" is bekroond op de AIB Media Awards

De Panorama-reportage De prijs van goedkoop eten is gisteren bekroond op de AIB Media Awards in Londen. De reportage van VRT-journaliste Greet Pluymers kreeg de prijs voor beste binnenlandse onderzoeksdocumentaire.

De prijs van goedkoop eten onderzoekt de prijzenslag tussen de warenhuizen. Die zet de toeleveranciers onder extreme druk. Zij moeten almaar goedkoper leveren en in veel gevallen gaat dat ten koste van de kwaliteit van ons eten. De reportage werd in september 2014 uitgezonden in Panorama op Canvas. Ze kan worden herbekeken op deredactie.be en canvas.be.

De AIB, Association for International Broadcasting, is een internationale vereniging van radio- en televisieomroepen. De AIB bekroont jaarlijks kwaliteitsvolle radioprogramma’s, tv-programma’s en crossmediale producties van over de hele wereld.

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos