PREVIEW CANVAS | Aartsbisschop Léonard en moraalfilosoof Etienne Vermeersch in duet

PREVIEW CANVAS | Aartsbisschop Léonard en moraalfilosoof Etienne Vermeersch in duet

De ketter en de kerkvorst in koor - zondag 21 en 28 december om 20.15 u.

Nu zondag, 21 december, zendt Canvas de eerste aflevering uit van De ketter en de kerkvorst, een tweeluik over een reeks gesprekken tussen aartsbisschop André-Joseph Léonard en moraalfilosoof Etienne Vermeersch.

Drie volle dagen brachten ze in elkaars gezelschap door. Ze praatten urenlang met elkaar over de grote vragen van het leven en de uitdagingen van deze tijd. Soms botste dat heftig, soms waren ze het roerend met elkaar eens.

Maar het ging er bij wijlen ook vrolijk aan toe, zoals te zien in bijgevoegd fragment: de ketter en de kerkvorst in koor. Of ze heel de tijd op dezelfde toonhoogte zaten, zal blijken in de uitzending van zondag. Die is voor persvisie nu al beschikbaar op het Persportaal van VRT Communicatie.

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
02 741 51 63
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos