Pukkelpop-up op canvas.be, live vanop de festivalweide

Pukkelpop-up op canvas.be, live vanop de festivalweide

Op televisie is Canvas dezer dagen helemaal in de ban van de Olympische Spelen. Maar wie (ook) van muziek én Pukkelpop houdt, komt volop aan zijn trekken op canvas.be. Canvas crowdsurft nog tot zondag mee met Pukkelpop-up, een online show waarin Ilse Liebens sprankelende interviews en muzikale hoogtepunten serveert.

In Pukkelpop-up praat Ilse de muziekliefhebbers helemaal bij. Ideaal om te bekomen van de voorbije festivaldag en je op te laden voor een nieuwe. De show wordt live gestreamd vanaf 12.00 u., maar blijft daarna uiteraard online staan op canvas.be. Ondr meer Coely, Jack Garrat en Warhaus passeerden de revue in de show van vrijdag 19 augustus, die hier te bekijken is.

Ook op zaterdag 20 augustus om 12.00 u gidst Ilse Liebens ons in Pukkelpop-up door de muzikale hoogtepunten van de voorbije dag op Pukkelpop en blikt ze vooruit naar de laatste dag van het festival. Onder andere Róisín Murphy, Craig David en Woodie Smalls komen langs.

Na hun interview signeren alle artiesten het Canvas marcelleke, dat de fans kunnen winnen door deel te nemen aan de wedstrijd.

Maar er is meer: ook de fantastische De Ideale Wereld-Fandag-Live-Show in de Wablief-tent is vanaf vrijdagavond te bekijken op canvas.be.

Daarnaast is er dagelijks een Jukebox met onversneden concertbeelden, een brede muzikale trip die canvas.be op de wereld loslaat

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos