Radio Gaga in Pellenberg: muziek als troost - straks op Canvas, nu al op Canvas.be

Radio Gaga in Pellenberg: muziek als troost - straks op Canvas, nu al op Canvas.be

Een poëtische human interest-reeks met veel muziek

In Radio Gaga trekken de bevriende acteurs Joris Hessels en Dominique Van Malder met hun zelf gebouwde mobiele radiostudio naar acht locaties in België om er enkele dagen bijzondere lokale radio te maken.

In de eerste aflevering strijken Joris en Dominique neer in Pellenberg in Leuven, een revalidatiecentrum voor mensen met aangeboren en niet-aangeboren letsels. Ze ontmoeten de revalidanten en de personeelsleden, en maken samen met hen prettig gestoorde radio.

Ria is helemaal verlamd nadat ze thuis gevallen is. Ze zal haar hele leven moeten beademd worden. Haar man Albert is het huis aan het verbouwen, Ria kan nergens anders terecht omdat de zorg te groot is. Ooit hoopt ze met een elektronische rolstoel te kunnen rijden. Wat haar lieveringsliedje is, dat ontdekken we in bijgevoegd filmpje.

De hele aflevering is vanavond te bekijken op Canvas en nu al op Canvas.be.
 

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos