Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Een terugblik en een update – woensdag 1 november op Canvas, vrtnu.be en Radio 2

Maandag 30 oktober 2017 — Radio Gaga heeft de voorbije drie jaar bij vele Vlamingen een gevoelige snaar geraakt. Volgende woensdag komt er definitief een einde aan het hartverwarmende programma. Maar Joris Hessels en Dominique Van Malder nemen afscheid in schoonheid met een bijzondere aflevering.

Voor die allerlaatste aflevering gebruiken ze de caravan eindelijk waarvoor die gemaakt is: erin slapen en eten, en vooral: onderweg zijn.

In Ronde van Vlaanderen gaan ze voor een keer namelijk niet naar één specifieke biotoop, maar wel naar een aantal mensen die de voorbije drie seizoenen te gast waren in de Radio Gaga-caravan, en die op hen een onuitwisbare indruk hebben gemaakt.

Zoals Georges (‘Jos’) en Yvonne, die Joris en Dominique twee jaar geleden leerden kennen in Pellenberg, toen beide benen van Georges (Jos) net geamputeerd waren. Of Alicia, die ze vorig jaar ontmoetten in het Zeepreventorium, waar ze behandeld werd voor obesitas. En  Patricia, die langskwam in de gesloten jeugdinstelling van Mol, waar haar zoon verbleef wegens agressieproblemen.

Woensdag 1 november, uitzonderlijk om 20.45 u. op Canvas en vrtnu.be

Ook op Radio 2 is Radio Gaga woensdag om 9 uur aan zijn laatste aflevering toe, met een terugblik op de voorbije drie seizoenen en nieuwe gesprekken met mensen uit de reeks.  Radio 2 staat tijdens de herfstvakantie in het teken van de jaren ‘70. Daarom dragen Joris en Dominique aan elke getuige een toepasselijke plaat op uit de 70ies. 

"We hebben wel heel mooie verhalen op onze teller… Ik heb geen woorden meer om het einde aan te kondigen”
Dominique Van Malder

“Geen woorden, dat betekent alleen maar… muziek.”  
Joris

 

Radio Gaga is een programma van De chinezen voor Canvas.

#radiogaga

 

 

Trailer Radio Gaga - laatste aflevering

Alicia - (c) De Chinezen
Patricia - (c) De Chinezen
Dominique Van Malder en Joris Hessels - (c) Philippe Banze
Anne Stroobants

Communicatieverantwoordelijke Canvas