Skip to Content
Ruben Van Gucht ontvangt Eddy Planckaert en Jan Janssen in Extra Time Koers

Ruben Van Gucht ontvangt Eddy Planckaert en Jan Janssen in Extra Time Koers

Een talkshow over het WK Wielrennen in Qatar – donderdag 13 oktober om 21.10 u.

Momenteel worden in Qatar de Wereldkampioenschappen Wielrennen gereden. Dit weekend bereiken ze hun hoogtepunt met de wegrit bij de mannen en de vrouwen.

In Extra Time Koers nodigt Ruben Van Gucht vier kenners uit om het WK onder de loep nemen: Karl Vannieuwkerke, Eddy Planckaert, Jan Janssen (wereldkampioen in 1964) en Sep Vanmarcke.

Sportief mogen de Belgen zich in de wegrit bij de mannen tot de favorieten rekenen met kopmannen Greg Van Avermaet en Tom Boonen.

Maar het zijn ook omstreden wereldkampioenschappen. Vanwege de hitte in Qatar, maar ook omdat velen van mening zijn dat de UCI gezwicht is voor het grote geld. Ook daarover gaat het in Extra Time Koers.

Donderdag 13 oktober om 21.10 u. op Canvas.

De wegrit bij de vrouwen in zaterdag op Eén te volgen vanaf 14.30 u. en die van de mannen zondag vanaf 9 uur. Voor het commentaar zorgen Michel Wuyts en José De Cauwer. Renaat Schotte doet de interviews.

Over Canvas

Canvas is het tweede televisienet van de VRT. Het brengt compromisloze kwaliteitscontent voor een publiek dat behoefte heeft aan verdieping en uitgedaagd wil worden met nieuwe inzichten. Canvas informeert, inspireert en verbindt de mediagebruikers door middel van een onderscheidend aanbod met verrassende perspectieven en verhalen die mensen raken. Het net focust daarbij op duidingsprogramma’s, documentaires, cultuur en geschiedenis, wetenschap, internationale fictie, satire en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos