Sofie Lemaire keert terug naar VRT

Sofie Lemaire begint met een ploeg van Canvas aan de opstart van een nieuw programma. Ze zal niet alleen presenteren maar ook achter de schermen, online en op radio actief zijn.

Sofie Lemaire: “Fijn om terug bij VRT te zijn. En al helemaal om van nul met iets nieuw te kunnen beginnen bij Canvas. Wat ik hier boeiend vind, is dat ik naast werken voor en achter de schermen me ook online kan uitleven.”

Reinhilde Weyns, netmanager Canvas: “We zijn heel blij dat we gaan samenwerken met Sofie: ze heeft maturiteit, bekijkt de wereld met een nieuwsgierige blik en is oprecht geïnteresseerd om zaken dieper te doorgronden.”

Sofie vliegt er bovendien meteen in bij Studio Brussel. Samen met haar vriendin Linde Merckpoel zal ze tijdens de paasvakantie Siska Schoeters vervangen tijdens de ochtend.

Contacteer ons
Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos