Stef Meerbergen versterkt deze zomer de ankerploeg Terzake

Dinsdag 1 juli 2014 — Vanaf woensdag 2 juli maakt Stef Meerbergen zijn debuut als anker van Terzake. De komende drie weken zal hij gastheer zijn van het programma, afwisselend met Annelies Beck en Lieven Verstraete. Stef Meerbergen is al vier seizoenen actief als reportagemaker voor Terzake. Zo bracht hij onlangs nog voor Terzake14 als vliegende reporter verslag uit van de recente kiescampagne.
 

Stef Meerbergen: “Met dank neem ik deze mooie kans met beide handen aan. Ik kijk al sinds de pioniersdagen twintig jaar geleden naar Terzake, meewerken aan het programma is altijd al een journalistiek doel voor mij geweest. Duiding, dieper graven naar het rijkere verhaal, boeit mij. Het is wel spannend om nu de rol van anker op mij te nemen. Dankzij Annelies en Lieven ligt de lat al hoog en de kijkcijfers van Terzake zijn bovendien nog eens booming door het WK voetbal. Maar een beetje spanning is gezond.”

 

Carl Voet, hoofdredacteur actuaprogramma’s televisie: “Een programma’s als Terzake, dat heel het jaar door op antenne is, heeft nood aan een derde man of vrouw. Een supersub, zoals ze een superinvaller in het voetbal noemen. En dat is Stef. Annelies en Lieven blijven het basisteam, Stef zal af en toe het veld opkomen. Ongetwijfeld met zwier.”

Stef Meerbergen