Tim Verheyden wordt nieuwe anker van Panorama

Tim Verheyden wordt vanaf september het nieuwe gezicht van Panorama. De passie van Tim voor reportages en storytelling en voor onderzoek en diepgravende journalistiek past volledig in de ambities van het langstlevende nieuwsdienstprogramma. Tim voelt zich ook helemaal thuis in het digitale profiel van het nieuwe Canvas dat binnenkort van start gaat.  

Tim Verheyden: "Het is met eer en bijzonder veel goesting dat ik me aansluit bij de Panorama-ploeg. Met Panorama zitten we bovendien op een net dat zich helemaal digitaal wil smijten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg en dat ik verschillende jobs kan combineren: voor de schermen bij Panorama en achter de schermen bij Het Journaal”.

Tim Verheyden werkt sinds 2012 bij VRT Nieuws, eerst als journalist voor Het Journaal en vanaf 2013 tot juni 2015 als reportagemaker en presentator bij Koppen. Daarvoor was hij tien jaar journalist en presentator bij VTM. Sinds begin augustus is hij aan de slag bij Het Journaal als chef storytelling. Die opdracht zal hij combineren met zijn nieuwe functie als anker van Panorama. Tim Verheyden is 38 en woont in Brussel. 

 

Niet voor publicatie:

Tim Verheyden is voorlopig niet beschikbaar voor reacties of interviews. Daar is binnenkort, in de aanloop naar het nieuwe televisieseizoen, nog volop de gelegenheid toe.

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
02 741 51 63
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos