Video Canvas | Dit wordt De Ideale Wereld op Canvas

Video Canvas | Dit wordt De Ideale Wereld op Canvas

De Ideale Wereld: vanaf dinsdag 5 januari om 22.00 u. op Canvas en online

Morgenavond is De Ideale Wereld voor het eerst te zien op Canvas. De makers lichten al een tipje van de sluier over wat we mogen verwachten. En speciaal voor de gelegenheid coverden ze de hit '10.000 luchtballonnen' van K3...

Van de makers van het felbejubbelde actuamagazine De Ideale Wereld (VIER) is er nu... De Ideale Wereld (Canvas)! Meer van hetzelfde, maar dan alleen datzelfde waar iedereen het programma zo voor prees. Al de rest is overboord gegooid en vervangen door nieuwe, baanbrekende rubrieken ('Wip 'm Erin', 'Controversieel koken met Gluten' en 'De terugkeer van Oki de Onzichtbare Clown'), gepresenteerd door de drie meest beschikbare schermgezichten uit de dikke portefeuille van Woestijnvis.

Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer : "Informatie! Duiding! Verdieping en verbreding!  Maar vooral: niemand of niets ontziende satire van de bovenste plank. Dat laatste is een grapje, uiteraard. We werken nu voor de VRT, we gaan natuurlijk geen grapjes meer maken over politiek of over gevoelige thema's als religie, terrorisme, zelfdoding, abortus, seksisme, antisemitisme, pedofilie, drugsmisbruik, prostitutie of Ben Crabbé."

De Ideale Wereld: vanaf 5 januari te bezichtigen op een Canvas bij u in de buurt
 

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos