Video Canvas | Dit wordt De Ideale Wereld op Canvas

Video Canvas | Dit wordt De Ideale Wereld op Canvas

De Ideale Wereld: vanaf dinsdag 5 januari om 22.00 u. op Canvas en online

Maandag 4 januari 2016 — Morgenavond is De Ideale Wereld voor het eerst te zien op Canvas. De makers lichten al een tipje van de sluier over wat we mogen verwachten. En speciaal voor de gelegenheid coverden ze de hit '10.000 luchtballonnen' van K3...

Van de makers van het felbejubbelde actuamagazine De Ideale Wereld (VIER) is er nu... De Ideale Wereld (Canvas)! Meer van hetzelfde, maar dan alleen datzelfde waar iedereen het programma zo voor prees. Al de rest is overboord gegooid en vervangen door nieuwe, baanbrekende rubrieken ('Wip 'm Erin', 'Controversieel koken met Gluten' en 'De terugkeer van Oki de Onzichtbare Clown'), gepresenteerd door de drie meest beschikbare schermgezichten uit de dikke portefeuille van Woestijnvis.

Otto-Jan Ham, Jelle De Beule en Sven De Leijer : "Informatie! Duiding! Verdieping en verbreding!  Maar vooral: niemand of niets ontziende satire van de bovenste plank. Dat laatste is een grapje, uiteraard. We werken nu voor de VRT, we gaan natuurlijk geen grapjes meer maken over politiek of over gevoelige thema's als religie, terrorisme, zelfdoding, abortus, seksisme, antisemitisme, pedofilie, drugsmisbruik, prostitutie of Ben Crabbé."

De Ideale Wereld: vanaf 5 januari te bezichtigen op een Canvas bij u in de buurt
 

De Ideale Wereld op Canvas

De Ideale Wereld: Jelle De Beule, Otto-Jan Ham, Sven De Leijer - (c) Joost Joossen
De Ideale Wereld: Jelle De Beule, Otto-Jan Ham, Sven De Leijer - (c) Joost Joossen
De Ideale Wereld: Sven De Leijer, Otto-Jan Ham, Jelle De Beule - (c) Joost Joossen