Video Canvas | Selah Sue houdt niet van Bob Marley

Video Canvas | Selah Sue houdt niet van Bob Marley

Studio Flagey - Van Bowie tot onder - donderdag 19 november

In Studio Flagey: Van Bowie tot onder ontvangt Bart Peeters acht weken lang twee gasten met een muzikale achtergrond. Aan de hand van allerlei videofragmenten praten de drie over hun gemeenschappelijke passie: muziek.

Deze week komen Senne Van den Bogaert (van muzieksite Humanhuman.com) en Selah Sue langs in Studio Flagey. Senne is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen in de muziekwereld. Hij geeft muzikale tips zoals Moses Sumney en Petit Melle, en laat ons ook nog eens genieten van de manier waarop Mount Erie muziek opneemt, en van Riley Walker.

Selah Sue is vandaag nog te bewonderen op de Radio 1 sessies, maar morgen trakteert ze ons in Studio Flagey op fragmenten van Lauryn Hill uit MTV Unplugged, en Nina Simone.

En dan, tot Barts ontzetting, bekent ze dat ze niet zo gek is op reggae. Maar wel op ragga. Niet zozeer Bob Marley dus, maar liever Damien Marley.

Op donderdag 19 november om 21.10 u. op Canvas en canvas.be.

 

Over Canvas

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Canvas
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos